Om Nöjesresor.se

Vi vill göra det enkelt för dig

Nöjesresor grundades för 15 år sedan utifrån en idé: det ska vara enkelt att ha roligt. Samma grundidé vägleder oss än idag.

Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Nöjesresor ger dig allt i samma bokning. Våra nöjespaket består av evenemang och hotell som har tagits fram med stor omsorg för att passa alla smaker. Vi är idag en av nordens ledande researrangörer inom evenemangspaketering.

Smidig bokningsprocess

Att boka ett nöjespaket är smidigt och bekvämt. Du gör det digitalt på nojesresor.se eller kontaktar vår kundtjänst som finns på plats för att ge dig högklassig service.

Trygg avbeställningsförsäkring samt resegaranti

I alla bokningar ingår en avbeställningsförsäkring. Du avbeställer enkelt och utan självrisk om till exempel någon i sällskapet blir sjuk. Vi har även ställt resegaranti hos Kammarkollegiet som skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten.

Nöjesresor ägs av AN Travel AB

Ägarbolaget AN Travel har organisationsnummer 556756-2839 och momsregistreringsnummer SE556756-283901.

Nöjesresor ingår i Svenska Resebranschföreningen (SRF) och Svensk Live (”Den svenska livemusikens röst”), samt har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

Sedan starten 2008 har Nöjesresor och AN Travel AB fått flera utmärkelser, till exempel Veckans affärers pris ”Årets Superföretag” både 2016 och 2017.