Köpvillkor:

AN Travel AB, orgnummer 5567562839, är ett svenskt bolag som säljer hotellpaket och evenemang över hela Sverige och till viss del även utanför landet.  AN Travel AB äger Nöjesresor.se till 100% och är medlem i Svenska resebyråföreningen och har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Nöjesresor.se följer paketreselagen och tillämpar Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor.

Nöjesresor.se´s Allmänna villkor:
Nedan följer ett utdrag av Nöjesresor.se´s viktigaste villkor.
Våra fullständiga villkor hittar ni längst ner på denna sida

Leverans: 
Era handlingar skickas ut genom vald leveransmetod, e-post eller rek-brev. Normalt är vi väldigt snabba på leveranser, men de kan självklart ibland ta lite tid. Har ni frågor ring oss gärna, vi hjälper till om något är brådskande. Försändelser till kunder per REK-brev som inte hämtas ut och returneras till oss skickas ut igen mot en avgift på 149:- per rekommenderat brev alternativt skickas via e-post utan kostnad.

Är platserna i rad?
Vi garanterar upp till tre platser i rad och att inga platser är singelplatser. Vid köp av t.ex. fyra biljetter kan därmed platserna vara uppdelade två och två. Detta gäller om inget annat anges vid bokningstillfället.

Betalning:
Betalning kan ske med kort, faktura eller delbetalning. Vi samarbetar med Svea Bank AB som sköter alla betalningar. Förutsättning för att få handla mot faktura eller delbetalning är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Nöjesresor.se överlåtna till Svea Bank AB och levereras till kund via mail. I samband med detta görs en kreditupplysning. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar för privatpersoner och 30 dagar för företag. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning (näringsidkare) samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Resegaranti/paketreselagen
Vid köp av paketresa gäller paketreselagen. Nöjesresor.se har ställt säkerhet hos kammarkollegiet för att skydda sina resenärer. Det försäkrar att du aldrig kan bli av med dina pengar efter en bokning. Läs mer under ”Frågor och Svar” i menyn längst upp på sidan.

Villkor för köp:
Bokningen blir bindande när bokning har slutförts av konsument.

Boende:
Om hotell ingår i paketresan avser priset del i dubbelrum eller trebäddsrum beroende på hur stor gruppen är. För enkelrum tillkommer enkelrumstillägg på 500-900:-/ natt beroende på hotell (exakt pris framgår vid bokning). Normalt är det möjligt att välja specifikt hotell till alla våra evenemang under bokningsprocessen. Till de evenemang som vi endast erbjuder ospecificerat boende väljer Nöjesresor.se ut ett passande hotell enligt info som visas vid bokning. Vid önskemål om ett visst läge, ska detta anges vid bokning och det går inte att ändra i efterhand. Vi anlitar normalt mellan 50-500 hotell i alla de städer vi erbjuder resor till. Om det angivna hotellet skulle vara fullbokat förbehåller vi oss rätten att byta ut hotellet till ett annat likvärdigt eller bättre hotell i samma område. Om bokningen avser fler än åtta personer är bokningen av hotellet preliminär och kan komma att ändras, till dess att vi fått bekräftelse från hotellet. Så fort Nöjesresor.se erhållit bekräftelse från hotellet vidarebefordras denna till resenären. För att bo på hotell krävs normalt att en person i sällskapet är över 18 år, ofta går det bra ändå men kontakt med hotellet krävs innan bokning, kontakta oss gärna i dessa fall så hjälper vi er.

Kontroll av biljett och andra handlingar: 
Det är kundens ansvar att omedelbart efter mottagen försändelse kontrollera att samtliga uppgifter stämmer med kundens bokning. Eventuella fel ska omgående anmälas till Nöjesresor.se. Vid fel som beror på kunden gäller arrangörens villkor för eventuella ändringar. Nöjesresor.se förbehåller sig rätten att ta ut en administrativ avgift för sitt arbete vid eventuella ändringar.

Reklamation:
Vid fel i de avtalade tjänsterna, ska resenären omgående, efter att han/hon märkt eller borde ha märkt felet, reklamera till researrangören, dennes representant eller till den underleverantör, som felet angår, för att ge arrangören möjlighet att avhjälpa felet. Reklamation ska om möjligt ske på resmålet. Resenären ska om möjligt försäkra sig om att reklamationen blir dokumenterad i skriftlig form av arrangören eller dennes underleverantör på plats. Resenären får inte åberopa fel, om reklamation inte skett i enlighet med vad som sägs ovan. Krav på skadestånd eller prisavdrag ska snarast efter resans avslutning framföras till researrangören. Framförs krav på grund av fel i de avtalade tjänsterna senare än två månader från den tidpunkt, då resenären märkte eller borde ha märkt felet, anses resenären ha mist rätten att åberopa felet.

Avbeställning:
Reglerna kring ångerrätt regleras i paketreselagen. Köpt biljett eller paket återlöses inte av Nöjesresor.se. Vid avbokning får inte Nöjesresor.se tillbaka pengar från hotell eller biljettleverantörer. Oavsett avbeställningstidpunkt har kunden därmed inte rätt till återbetalning vid avbokning. Däremot ingår en avbeställningsförsäkring från Gouda i alla bokningar som är gjorda efter den 9e februari 2021. Villkoren kring denna försäkring finns här: https://www.nojesresor.se/avbestallningsforsakring/

Integritetspolicy:
Så behandlar vi dina personuppgifter: Integritetspolicy.

Läs våra fullständiga villkor för paketresor här.
Läs våra fullständiga villkor för biljetter här.
Läs de centrala rättigheterna för paketresor enligt direktiv (EU) 2015/2302 här.

För att kunna läsa Nöjesresor.se´s fullständiga villkor i datorn behöver du en pdf-läsare. Om du inte har en pdf-läsare i din dator kan du ladda ner och installera en gratis. Vi rekommenderar Adobe Reader. Klicka på länken för att komma till nedladdningssidan: http://get.adobe.com/se/reader/.

Kontakta oss om ni har några frågor om våra villkor.