Grupp & Företag

Vi skapar oförglömliga upplevelser för både stora och små grupper. Med vårt unika koncept kan du boka allt - evenemang, boende, konferens och måltider - på ett och samma ställe.

Skicka en förfrågan

Underhållning för alla

Med rätt evenemang blir sammankomsten en större upplevelse. Musikal, konsert, show eller sport? Vi har något för alla företag och grupper.

Övernattning med det lilla extra

Bo på ett trevligt hotell och börja dagen med en utsökt hotellfrukost. Vi handplockar ert boende så att det uppfyller era önskemål och lite till.

Önskar ni något mer?

Mat som förgyller upplevelsen

Luta er tillbaka och låt oss hjälpa er med förslag på restaurang och meny för er grupp. Här kan ni självklart alltid vara med och påverka valet av restaurang samt vad som skall serveras till er grupp.

Ge konferensen ett lyft

Vad vill ni uppnå med er konferens? Nöjesresor tar gärna fram förslag på konferensmöjligheter på bokat hotell eller annan lokal till er grupp. Vi utformar allt efter era önskemål.

Dra nytta av vår erfarenhet

Kontakta oss idag, luta er tillbaka och låt Nöjesresor göra jobbet. Vi hjälper er med hela paketet, och glöm inte att vi även kan hjälpa till med bokning av transport, alla måltider, möteslokaler och mycket mer...

Vi hjälper dig, skicka en förfrågan

Skicka in dina önskemål så återkommer våra experter med ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss idag!

Fyll gärna i formuläret så återkommer vi till er inom kort. Det går även bra att ringa eller mejla oss direkt. Vi ser fram emot att hjälpa er.

Thenny Seger
Thenny Seger Försäljning, Grupper & företag 08 - 500 000 40