Vi erbjuder annorlunda och unika grupp- och företagsresor

Planerar ni att göra något som en större grupp? Vi erbjuder grupp- och företagsresor till samtliga våra evenemang. Vi skräddarsyr givetvis även bokningar efter våra kunders önskemål.

Vårt erbjudande
Maxa konferensen
Kombinera med ett evenemang
Mat och middagar

Låt oss inspirera er!

Boka er företag- eller gruppresa hos oss på Nöjesresor. Hos oss får ni alltid direkt hjälp av vår grupp- och företagsavdelning. Kontaktar ni oss för ett offertförslag får ni svar från en till er utvald grupp/företags-expert som vägleder och hjälper er under hela bokningsprocessen.


Niklas Eklund, VD AN Travel AB

Roligare möten

Genom vårt nära samarbete med hotell över hela världen kan vi erbjuda konferensmöjligheter till samtliga av våra resor. Storleken på er grupp är aldrig något problem, då det finns möjlighet till anpassning av alla former. Vi utformar allt efter era önskemål.

Kombinera med ett evenemang

Sätt guldkant på konferensen eller kick-offen genom att kombinera med en musikal, show, konsert eller ett sportevenemang. Vi har något som passar alla. Vet ni inte exakt vad ni vill gå på så kan våra experter komma med tips som passar just er grupp.

Underbara måltider

Vi på Nöjesresor.se jobbar med restauranger till alla våra evenemang. Låt oss därför hjälpa er att boka era måltider under er resa med oss. Här kan ni självklart alltid vara med och påverka valet av restaurang samt vad som skall serveras till just er grupp.

Nöjesresor rekommenderar

Kontakta oss - Få hjälp av våra experter

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i formuläret med så mycket information som möjligt, så återkommer jag eller någon av mina kollegor personligen via telefon eller mail.

Thenny Seger
Försäljning, grupp/företag