Har du några funderingar?

Här har vi samlat de vanligaste förekommande frågorna vi fått från våra kunder och svaren på dem. Vi hoppas att du hittar svaret på din fråga, annars är du varmt välkommen att fylla i vårt kontaktformulär eller ringa oss på 08-500 000 45.

Öppettider Telefon:
Måndag – Fredag: 10:00 – 15:00 (lunchstängt 12.00-13.00).
Lördag: Stängt vecka 25-30.

Restriktioner för evenemang tas bort den 9e Februari.

Regeringen beslutade den 3e Februari att samtliga restriktioner kring evenemang tas bort den 9e Februari.

Vaccinationsbevis t.o.m. 8e Februari.

Den 9e Februari tas krav på vaccinpass för evenemang bort.

Ingår avbeställningsförsäkring vid bokning på Nöjesresor.se?

Ja. Vi erbjuder tillsammans med Gouda en avbeställningsförsäkring som ingår vid bokning. Läs mer om försäkringen genom att KLICKA HÄR.

Varför borde jag boka min paketresa genom Nöjesresor.se?

Hos oss på Nöjesresor kan du alltid förvänta dig hjälpsamma och snabba svar, oavsett om du hört av dig via kontaktformuläret eller över telefon. Tack vare vår professionalism inom show, musikal, konsert, motor, fotboll, sport och opera & balett kan vi erbjuda de bästa upplevelserna inom alla ovannämnda områden. Våra kunder kan alltid känna sig helt trygga då våra bokningar är skyddade genom Kammarkollegiets resegaranti.

Hur beställer jag?

Ni kan beställa ert evenemang direkt genom vår hemsida. Där hittar ni information om våra olika evenemang, priser, tillgänglighet samt information om våra villkor och regler. Det går även bra att göra er bokning direkt via telefon eller mail, vi tar inte ut några extra avgifter för detta. Tel: 08 – 500 000 45.

Är platserna i rad?

Vi garanterar att alla köp för 2 & 3 personer är i rad och att inga platser är singelplatser. Vid köp för ett större sällskap kan platserna delas upp tex 2+2 om det inte finns platser till sällskapet i rad men vi garanterar att ingen behöver sitta ensam (i de flesta fall sitter hela sällskapet samlat). Detta gäller om inget annat anges vid bokningstillfället. Är ni sällskap på över 4 personer och det är viktigt att vara uppdelade på ett visst sätt går det bra att kontakta oss på mejl eller telefon.

Ingår det frukost i mitt hotellpaket?

Ja, frukost ingår i alla hotellpaket.

Vad händer när jag bokat?

Ni får omedelbart en bokningsbekräftelse via e-post, sedan skickas biljetter och övrig information till ert valda leveranssätt (e-post alternativt rekommenderat brev). Nedan kan ni se våra leveranstider, de kan skilja sig en del mellan olika evenemang.

Leveranstider för våra olika evenemang:
Musikalresor: alla handlingar skickas ut inom 1-30 dagar.
Sportresor: alla handlingar skickas ut inom 1-30 dagar.
Konsertresor: alla handlingar skickas ut inom 1-30 dagar.
Fotbollsresor: leveranstiden skiljer sig mellan olika länder men normalt 1-30 arbetsdagar, se mer info om dessa leveranser längre ner.
Motorresor: alla handlingar skickas ut så fort vi får dem från leverantör, normalt 1-3 veckor innan tävlingen.
Är evenemanget nära i tiden skickas självklart alla handlingar till er innan avresa. Observera att tiderna är ungefärliga och att det ibland kan dröja längre.

Jag har gjort en bokning men inte fått en bokningsbekräftelse?

En bokningsbekräftelse skickas automatiskt via mail när bokningen är genomförd. Skulle denna inte komma fram så kan den i vissa fall hamna i skräpposten. Hittar ni den inte där heller så går det bra att maila oss på [email protected] eller ringa på 08-500 000 45.

Har Nöjesresor.se ställt säkerhet hos Kammarkollegiet enligt resegarantilagen?

Ja, det har vi gjort för att skydda våra resenärer.

Vad är resegarantilagen och hur fungerar den?

Resegarantilagen skyddar resenärer som har köpt en paketresa. Resegarantin innebär att de företag som arrangerar och säljer paketresor måste ställa säkerhet hos Kammarkollegiet. Om researrangören av någon anledning inte kan genomföra resan, t.ex. vid en konkurs, så används denna säkerhet till att ge ersättning åt drabbade resenärer. Resenärerna ansöker om ersättning hos Resegarantinämnden. Före köp av en paketresa kan du kontrollera hos Kammarkollegiet att researrangören ställt säkerhet enligt resegarantilagen.

Vid följande situationer gäller resegarantilagen:
1. En paketresa blir inställd före avresan från Sverige.
2. Hemtransport p g a ej fullföljd paketresa.

Vid frågor om hur resegarantilagen skyddar din resa kontakta:
Kammarkollegiet
Box 2218
103 15 Stockholm
Tel: 08-700 08 00
Fax: 08-20 38 81

Hur betalar jag?

Nöjesresor.se erbjuder flera sätt att betala sitt evenemang på, kortbetalning, faktura eller delbetalning.

Om jag köpt enbart fotbollsbiljetter, hur sker leveransen?

Leveranserna skiljer mellan olika klubbar, e-post och uthämtning på arenan är de vanligaste leveranssätten. Exakt leveranssätt meddelas efter lagd beställning.

Viktig info gällande flytt av matchdag för Fotbollsresorna

Matchdagen kan ändras med kort varsel. Det är kundens ansvar att kontrollera matchernas eventuella ändringar av speldag och speltider. Matcherna kan komma att flyttas någon dag från utsatt matchdatum pga Cupspel eller TV-sändningar. Därför rekommenderar Nöjesresor.se er att förlänga er vistelse med en 3:e natt i de fall där det inte ingår en 3:e natt i paketresan. Vid helgmatcher rekommenderar Nöjesresor.se er att åka fredag-måndag. Vid bokning av resa fredag-söndag där en matchändring gör att kunden vid ett senare skede måste förlänga resan med en 3:e natt hjälper Nöjesresor.se er att omboka resan, men kunden betalar ombokningskostnaden.